Webshop Faac - Poortopeners
Webwinkel Poortopeners FAAC
Group EuroGate bv
3220 Sint-Pieters-Rode
T: +32/(0)16/23 63 60
Home
Webshop_Faac
Productoverzicht
Installaties
Geschiedenis_Faac
Contact
 

Klik hier om de website van FAAC te bezoeken
De Toekomst van FAAC heeft een geschiedenis van meer dan 40 jaar.

Twee productievestigingen, twee afdelingen voor elektronisch onderzoek en één voor mechanisch onderzoek, zeven dochterbedrijven in het buitenland, vijfenzestig distributeurs in evenveel landen: FAAC is de onomstreden marktleider in de sector van de geautomatiseerde openingssystemen voor poorten en garages, en vervult een belangrijke rol in de Europese industrie.

Er is een zeer ruim aanbod aan producten:

• aandrijvingen voor vleugelpoorten;
• motorreductoren voor schuifpoorten;
• aandrijvingen voor kanteldeuren;
• slagbomen;
• automatische deuren;
• parkeersystemen;
• gecontroleerde toegangssystemen.

INNOVATIE

In 1965 heeft het bedrijf de hydraulica ingevoerd in de sector van de openingssystemen voor poorten, waarna het deze technologie voortdurend geperfectioneerd en aangepast heeft aan de meest uiteenlopende eisen.
Vandaag de dag zijn de automatische systemen van FAAC uiterst geschikt voor intensief gebruik, denkt u maar aan de miljoenen manoeuvres per jaar van de slagbomen op de autowegen, of voor zuinig gebruik, met het aandrijving voor 402. Sinds het einde van de jaren produceert het bedrijf zelf de apparaten: de controleapparatuur, de radioafstandsbedieningen, de veiligheids- en signaleringssystemen. Ook op het gebied van de elektronica is FAAC altijd een stapje voor, het bedrijf maakte als eerste gebruik van microprocessors in bedieningsunits, de SMT-technologie en het vereenvoudigde zelf-leren van de radioafstandsbedieningen.

VEILIGHEID

FAAC heeft altijd grote aandacht gehad voor de problemen op het gebied van de veiligheid en ongevallenpreventie die gepaard gaan met automatische systemen voor en deuren. Die gevoeligheid kwam al tot uiting in de "historische" keuze van de hydraulische technologie, die per definitie het veiligst is, en in het feit dat de producten onmiddellijk zijn aangepast aan de normen UNI 8612 en de meest recente Europese bepalingen inzake het CE-merkteken.
Alvorens het CE-merkteken op haar producten aan te brengen heeft FAAC een onafhankelijke instelling gevraagd hen niet alleen afzonderlijk te testen, maar ook in alle combinaties waarin zij mogelijk kunnen geïnstalleerd. De inachtneming van de Europese normen is in het geval van FAAC dus niet slechts een eigen bewering, maar een realiteit die beoordeeld is door een erkende instelling.

ORGANISATIE

FAAC heeft zich in de loop der jaren ook versterkt vanuit het oogpunt van de interne organisatie, met het doel de ontwikkeling van het bedrijf te leiden en erop vooruit te lopen met de evolutie van haar eigen organisatiestructuur. De articulatie van de bedrijfsfuncties en de uitwerking van het geïntegreerde bedrijfsbeleid zijn de consequentie van verschillende factoren. Hiertoe behoren: de ontwikkeling van complexe verkoopnetwerken in meer dan zeventig landen, de aanwezigheid van twee productie-units en directe filialen in tien landen, een globaal personeelsbestand van vijfhonderd werknemers, een geconsolideerde omzet die voor meer dan 50% in het buitenland wordt gerealiseerd.

DE VESTIGING EN DE FABRIEK IN BOLOGNA

In Zola Predosa, een industrieel gebied in de buurt van Bologna, bevinden zich de centrale vestiging van de onderneming en de fabriek; hier worden de aandrijfmechanismen voor automatische toegangssystemen ontworpen, gebouwd en getest.FAAC is georganiseerd volgens de belangrijkste en modernste productiemodellen en beantwoordt ook met de interne architectuur aan de eisen van ruimtelijke functionaliteit.Een verontwikkeld informaticasysteem maakt beheer mogelijk van alle belangrijke, zowel technische als productieve, administratieve en controleaspecten, waardoor het reactievermogen van het geheel en de individuele efficiëntie tot een hoog niveau worden gebracht. Het modern georganiseerde fabriekssysteem ontwikkelt een productiecapaciteit van meer dan zeshonderd duizend aandrijvingen per jaar. Het onderzoek op mechanisch, hydraulisch en elektronisch gebied stelt FAAC in staat voortdurend technische en technologische vernieuwingen toe te passen, zodat een onomstreden vooraanstaande positie in de sector verzekerd is

DE FABRIEK IN DUBLIN FAAC ELECTRONICS LTD. 

In Dublin (Ierland) is FAAC ELECTRONICS Ltd. gevestigd, een moderne fabriek die aan het onderzoek, ontwerp en de productie van hoogstaande elektronische apparatuur werkt. FAAC ELECTRONICS Ltd. is van de FAAC groep deel uit gaan maken aan het einde van de jaren tachtig, en heeft zich gespecialiseerd in de productie van elektronische apparatuur voor toegangscontrole. Hier is de hele elektronische productie van FAAC geconcentreerd: besturingsapparatuur met microprocessor, infrarood fotocellen, radioafstandsbedieningen, openingssystemen met code. Door de zeer nauwe samenwerking tussen de ontwerp- en onderzoeksafdelingen van Bologna en Dublin is FAAC in staat systemen te bieden met een maximale integratie van componenten en producten, die samen de kwaliteit en de betrouwbaarheid nog verder tot uitdrukking brengen.

Bezoek ook eens  http://www.faac.it

 
 
  © 2009 webmaster@webrealisaties.be Verkoopvoorwaarden Privacy